Booking.com
Fără categorie

111 pesediști au devenit liberali peste noapte | DE BRĂILA

111-pesedisti-au-devenit-liberali-peste-noapte-|-de-braila

111 pesediști au devenit liberali, se laudă Alexandru Popa, liderul PNL Brăila

111 pesediști au devenit liberali peste noapte. Alți 46 s-au alăturat PNL, cu doar o lună jumătate înainte de alegeri.

Președintele Partidului Național Liberal Brăila, deputatul Alexandru Popa, candidat la președinția Consiliului Județean, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu mai puțin de 111 membri PSD au devenit liberali. 

Citește și Agenția Națională de Integritate îl protejează pe Cătălin Cîrstoiu. Nu răspunde dacă este în incompatibilitate

Declarația vine după ce, în repetate rânduri, Popa a prezentat public mai mulți membri PSD care s-au înscris în PNL – primari și viceprimari de comune, dar și activiști de partid cunoscuti pentru că au susținut PSD din prima linie a campaniilor electorale, precum Daniela Bordea sau Alexandru Micu.

Citește și Președintele ANI, cel care l-a acuzat pe Nicușor Dan de abuz în serviciu, este fratele unui secretar de stat PSD din Ministerul Agriculturii

111 pesediști au devenit liberali. Cum au fost selectați

Cu mai puțin de două luni înainte de alegerile locale, șeful PNL Brăila a făcut public numărul total al PSD-iștilor care au intrat în rândul liberalilor, majoritatea fiind consilieri locali în comune. Alți 46 de proaspeți PNL-iști au fost racolați de la alte partide.

Din ce am ales, au fost undeva la 111 aleși locali din județ. 111! Ăștia sunt, îi am pe listă. Consilieri locali, viceprimari, primari… Sunt 111 de la PSD care au trecut în PNL. Am mai luat 46 și de la alte partide”, a declarat Alexandru Popa, potrivit debraila.ro.

Cum a reușit șeful PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, să convingă atat de mulți aleși locali din județ să treacă la partidul său?

Continuarea articolului în DE BRĂILA.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: debraila.ro

Articolul 111 pesediști au devenit liberali peste noapte | DE BRĂILA apare prima dată în PRESShub.

SUS