Booking.com
Romania Libera

Accident între 13 mașini pe autostrada A3. Șase persoane sunt rănite

accident-intre-13-masini-pe-autostrada-a3.-sase-persoane-sunt-ranite

O coliziune între 13 autovehicule s-a consemnat, marți dimineață, pe autostrada A3, în județul Cluj. Șase persoane au fost ușor rănite.

Coliziunea s-a produs la kilometrul 15 al autostrăzii, în zona localității Săndulești din apropierea orașului Turda. Dintre autovehiculele implicate în accident, două sunt autotrenuri (TIR). În urma accidentului, circulaţia rutieră a fost blocată pe sensul de mers Turda – Borş.

„La ora 7.30, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs pe A3, în sensul de mers Turda – Gilău. Intervine Detașamentul Turda cu o autospecială de decarcerare și cu un echipaj de prim-ajutor plus un echipaj de intervenție”, a precizat ofițerul Ciprian Cornea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Accidentul s-a produs în condiții de trafic aglomerat și de ceață. Vizibilitatea este redusă sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. Cel mai probabil, cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile meteo și de trafic.

Autostrada A3 este încă în lucru

A3 este autostrada care va lega Bucureștiul de vama Borș, de la frontiera de vest a României, cea cu Ungaria. Deocamdată, doar câteva tronsoane din această autostradă sunt date în folosință. Segmentul Turda – Gilău a fost primul intrat în exploatare, în anul 2009. Dinspre București este dat în exploatare tronsonul București – Ploiești.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Articolul Accident între 13 mașini pe autostrada A3. Șase persoane sunt rănite a aparut prima data pe România Liberă.

SUS