Booking.com
Romania Libera

Anderlecht, în criză, dar favorită la București

anderlecht,-in-criza,-dar-favorita-la-bucuresti

Anderlecht FCSB

Belgienii de la Anderlecht stau prost în competiția internă, dar sunt dați favoriți în meciul de joi cu FCSB.

Anderlecht și formația considerată de UEFA continuatoarea Stelei, FCSB, sunt departe de anii de glorie, înaintea partidei de joi, de pe Arena Națională din Capitală, din grupele UEFA Conference League, o reeditare a semifinalei de Cupa Campionilor din 1986 (dacă luăm în considerare că FCSB este continuatoarea Stelei București).

Ambele formații trec însă prin perioade proaste în competițiile interne.

Anderlecht ocupă doar poziția a 9-a din 18 în clasamentul primei ligi a Belgiei, cu doar zece puncte acumulate în 8 etape, situându-se la o distanță de 14 puncte de liderul Atwerp.

Formația patronată de Gigi Becali stă chiar mai rău în competiția internă, tot după 8 etape, acumulând tot atâtea puncte și clasându-se pe poziția 13 din 16, la o distanță de 13 puncte în spatele liderului Farul Constanța.

Belgienii au obțiunut însă o victorie în prima etapă din faza grupelor Conference League, în timp ce roș-albaștri vin după eșecul de la Londra, cu West Ham United.

Casele de pariuri o dau favorită pe Anderlecht și la București, cu o cotă de 2,50 pentru 3 puncte pe Arena Națională, în timp ce o victorie a FCSB este cotată cu 2,80, iar un egal, cu 3,40.

Totuși, FCSB va beneficia de un important aport al publicului, după calculele de până în prezent fiind așteptați aproximativ 40.000 de spectatori pe Arena Națională.

În cealaltă partidă a grupei, West Ham are deplasare la Silkeborg.

CFR, favorită cu turcii

Campioana CFR Cluj pare în revenire de formă înaintea partidei cu turcii de la Sivaspor din Conference League și este dată și ca favorită la victorie de către casele de pariuri, cu o cotă de 2,10.

De cealaltă parte, o victorie a turcilor este cotată cu 3,50, iar un rezultat de egalitate cu 3,30.

În cealaltă partidă a grupei, Slavia Praga este dată ca mare favorită în partida cu Balkani (Kosovo).

Toate formațiile din această grupă au câte un punct, după prima etapă din grupele UEFA Europa Conference League.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Articolul Anderlecht, în criză, dar favorită la București a aparut prima data pe România Liberă.

SUS