Booking.com
Fără categorie

Bătaie în trafic, în Capitală: Poliția îi caută pe autori

bataie-in-trafic,-in-capitala:-politia-ii-cauta-pe-autori

Poliţiştii Secţiei 18 au deschis o anchetă după ce în spaţiul public a fost difuzată o înregistrare cu doi bărbaţi care ameninţă cu moartea şi lovesc de mai multe ori un şofer pe o stradă din Sectorul 5.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini ce surprind o altercaţie în trafic, Serviciul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti este abilitat să comunice următoarele. Poliţiştii Secţiei 18 s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale. Cercetările sunt continuate de către Secţia 18 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 5, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, anunţă Poliţia Capitalei.

Pe un grup de Facebook intitulat „Accidente rutiere România” a fost postată miercuri o înregistrare făcută de un trecător în zona Marriott din Bucureşti.

Mai multe maşini staţionează în coloană şi, la un moment dat, doi indivizi se îndreaptă spre o maşină şi încep să-l ameninţe cu moartea pe şofer.

Apoi, unul dintre bărbaţi sparge geamul maşinii cu pumnul şi îl loveşte de mai multe ori pe şofer.

Articolul Bătaie în trafic, în Capitală: Poliția îi caută pe autori a aparut prima data pe Cotidianul RO.

SUS