Booking.com
Fără categorie

Bombă la Rapid! Șucu așteaptă răspunsul unui antrenor legendar  

bomba-la-rapid!-sucu-asteapta-raspunsul-unui-antrenor-legendar  

Șansele ca Mircea Lucescu, dorit insistent de principalul acționar al Rapidului, să antreneze gruparea giuleșteană au mici perspective de a deveni realitate.

Il Luce, deși are 78 de ani, este considerat de către omul de afaceri drept o garanție a faptului că la Rapid lucrurile s-ar aranja pe un făgaș bun. O prima discuție între cele două părți a avut loc marți, dar Șucu nu a putut oferi vestea cea mare suporterilor fiindcă Lucescu nu s-a angajat în nici o promisiune. El a anunțat că abia după 1 iunie va informa ce a decis în privința viitorului său, existând și varianta retragerii din fotbal.

Dan Șucu s-a întâlnit și cu favoritul tribunelor, Marius Șumudică, dar acesta probabil că va fi ales în ultimă instanță. Cum acest lucru este foarte puțin probabil, Șucu și-a pus oamenii să vadă ce posiblități există de a aduce un antrenor străin cu CV de valoare. Și, se pare că există deja câteva variante de analizat.

Una dintre ele pare a-i conveni foarte mult, Șucu având un respect și o admirație deosebită pentru acest tehnician, binecunoscut în fotbalul continental. El vrea să dea totodată o mare lovitură de imagine, pentru că alesul său este nimeni altul decât nord-irlandezul Martin O’Neill, tot septuagenar, dar cu șase ani mai tânăr decât Mircea Lucescu.

În cariera nord-irlandezului, figurează pe lângă o perioadă ca selecționer al țării sale două cluburi uriașe din spațiul britanic, unde a stat perioade bune de timp, respectiv Celtic Glasgow și Aston Villa. Ultima dată a fost, dar pentru scurt timp, la Nottingham Forest, acum cinci ani.

 

 

Articolul Bombă la Rapid! Șucu așteaptă răspunsul unui antrenor legendar   a aparut prima data pe Cotidianul RO.

SUS