Booking.com
Fără categorie

Campioana din Premier League decisă de un computer

campioana-din-premier-league-decisa-de-un-computer

 Sezonul acesta de Premier League este unul mai încins ca niciodată. Cu nouă etape înaintea finișului trei echipe își dispută supremația la titlu.

 

Pe primul loc, după remiza directă dintre Manchester City și Arsenal, 0-0, în ultima etapă, se află FC Liverpool cu 67 de puncte. O urmează tunarii de la Arsenal, cu 65 de puncte și cetățenii lui Pep Guardiola, 64 de puncte, ei fiind cei care au câștigat în ultimii șase ani de cinci ori trofeul, inclusiv în ediția anterioară.

Normal, lupta fiind atât de strânsă între trei antrenori de superclasă, Jurgen Klopp, Mikael Arteta și Pep Guardiola, cei de la tabloidul The Sun au fost curioși să afle care dintre cele trei pretendente se va încununa la final de stagiune. Și pentru aceasta au apelat la inteligența artificială, la un computer, care să analizeze tot ce vor face până la final cele trei puteri.

Fanii cormoranilor de pe Anfield Road ar trebui să fie fericiți la auzul verdictului dat de computer. Pentru că, pe baza analizei acestuia, FC Liverpool se va bucura de acest ultim și imens succes sub comanda metronnomului german, Jurgen Klopp anunțându-și de mult plecarea în vară de pe Anfield Road.

Liverpool va face 86 de puncte și se va impune doar la o lungime de Arsenal și la trei de campioana în exercițiu, Manchester City. Și acum vine partea proastă pentru Radu Drăgușin și al său Tottenham. Nu londonezii vor fi cei care vor ocupa locul 4, ultimul de Champions League, ci Aston Villa, echipa pregătită de spaniolul Unai Emery. Tottenham va fi pe locul 5.

Articolul Campioana din Premier League decisă de un computer a aparut prima data pe Cotidianul RO.

SUS