Realitatea TV

Ce spune cafeaua preferată despre o persoană

ce-spune-cafeaua-preferata-despre-o-persoana

Potrivit informatiilor analizate de psihologul Ramani Durvasula, in urma unui sondaj la care au participat peste 1.000 de bautori de cafea, s-au obtinut date privind caracteristicile de personalitate precum sensibilitatea si compasiunea si despre comportamentul sprecific precum introvertitia si extrovertitia.

Iata ce spune cafeaua preferata despre o persoană, potrivit informatiilor dezvaluite de Ramani Durvasula.

1. Cafeaua neagra

Persoanele carora le place sa bea cafea neagra sunt directi si lipsiti de ascunzisuri in viata personala, a concluzionat studiul, citat de Sfatul Parintilor. De asemenea, pot fi nerabdatori, repeziti si le este teama de schimbare.

2. Latte

Aceia care adauga lapte si zahar in cafea sunt caractere slabe si le place sa-i multumeasca pe altii. Totodata, sunt predispusi la probleme cu stapanirea nervilor.

3. Cappuccino (sau alte produse speciale)

Daca iti place aceasta bautura esti probabil un adevarat perfectionist, ca si altii dintre colegii tai care consuma cappuccino. In acelasi timp, ai putea fi un pic obsesiv, dominator si sensibil. Pe de alta parte esti constient de propria sanatate, ceea ce este mereu un bonus.

4. Cafea instant

Iti doresti sa-ti atingi obiectivul cu un minimum de efort. De obicei faci un pas inapoi si lasi viata sa treaca peste tine. Amanarea este cuvantul care te caracterizeaza cel mai bine.

5. Cafeaua rece si dulce

Cei care prefera o astfel de bautura au tendinta de a avea un comportament nesabuit. O calatorie de ultim moment la munte? Iata ceva cu adevarat pe gustul tau.

SUS
Exit mobile version