Booking.com
Pro Sport

CFR Cluj, transfer spectaculos! E oficial: a semnat cu ardelenii

cfr-cluj,-transfer-spectaculos!-e-oficial:-a-semnat-cu-ardelenii

CFR Cluj a anunțat în prima parte a zilei de marți, 11 iulie, un nou transfer spectaculos. E oficial: Arlind Ajeti, fundașul albanez care ajunsese la un acord cu gruparea din Gruia încă din luna iunie, a semnat cu ardelenii.

CFR Cluj, transfer spectaculos! E oficial: Arlind Ajeti a semnat cu ardelenii

CFR Cluj continuă să se dea în spectacol în actuala fereastră de mercato, iar în urmă cu doar câteva ore a oficializat al 5-lea transfer al verii, după Matija Boben, Cătălin Căbuz, Philip Otele și Vasile Mogoș.

Este vorba despre Arlind Ajeti, un fundaș central cu dublă cetățenie, albaneză și elvețiană, care a început negocierile cu CFR Cluj încă din luna iunie. Încă de pe atunci s-a scris că Ajeti, care a evoluat ultima oară în Serie C, la Pordenone, a ajuns la un acord cu gruparea din Gruia și urmează să semneze.

Aproximativ o lună mai târziu, ardelenii au oficializat mutarea prin intermediul unui comunicat. Arlind Ajeti a semnat contractul și a devenit al 5-lea transfer bifat de CFR Cluj în această vară:

„Bun venit, Arlind Ajeti! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Arlind Ajeti este noul jucător al echipei noastre! Fundașul central cu origini albaneze, născut în Elveția, a evoluat în Serie A pentru FC Torino, Frosinone Calcio sau Crotone.

De-a lungul carierei, apărătorul a jucat și în Elveția pentru Grasshoper, dar și pentru FC Basel, echipă alături de care a câștigat titlul de 4 ori și a evoluat în Champions League și Europa League.

Ajeti joacă pentru reprezentativa mare a Albaniei, echipă pentru care a bifat 21 de selecții și alături de care a participat la Campionatul European din 2016.

Îi urăm bun venit în familia CFR și îi dorim cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu!”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj.

A evoluat în toate selecționatele de tineret ale Elveției, dar la nivel de seniori a ales Albania

Arlind Ajeti s-a născut în Elveția, la Basel, unde a făcut și primii pași în fotbal. La nivel de tineret, fundașul central a reprezentat toate selecționatele Elveției, bifând inclusiv 12 apariții la U21, reprezentativă pentru care a marcat și un gol.

Însă, la nivel de seniori, Arlind Ajeti a decis să reprezinte Albania. El și-a făcut debutul în noiembrie 2014, iar de atunci și până în prezent a adunat 21 de apariții, în care a reușit să înscrie și un gol.

Cota de piață a lui Arlind Ajeti este de 400.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Articolul CFR Cluj, transfer spectaculos! E oficial: a semnat cu ardelenii a aparut prima data pe Prosport.

SUS