Booking.com
Fără categorie

Ciocnire în lanț. Măsuri speciale după scurgeri de substanțe

ciocnire-in-lant.-masuri-speciale-dupa-scurgeri-de-substante

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat, luni, că pe DN13, în localitatea Mihai Viteazu, a avut loc o ciocnire în lanţ între trei autocamioane şi un autoturism, traficul fiind blocat.

„Pompierii Detaşamentului Sighişoara intervin în aceste momente cu o autospecială de stingere, la ieşire din localitatea Mihai Viteazu, pentru asigurarea de măsuri specifice prevenirii incendiilor la un accident rutier produs pe DN 13, mai exact o coliziune faţă-spate între 3 autotrenuri de transport marfă şi un autoturism cu 2 ocupanţi. În urma accidentului niciuna din persoanele implicate nu prezintă leziuni şi nu necesită îngriji medicale. Se asigură măsurile specifice PSI pe fondul identificării unor scurgeri de substanţe în urma coliziunii”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, sergent major Georgiana Oltean.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 13 Braşov-Sighişoara, la intrare în localitatea Mihai Viteazu, judeţul Mureş, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autocamioane şi un autoturism, soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers.

Articolul Ciocnire în lanț. Măsuri speciale după scurgeri de substanțe a aparut prima data pe Cotidianul RO.

SUS