Booking.com
Fără categorie

Contrabandă cu țigări. Oprit în trafic și reținut

contrabanda-cu-tigari.-oprit-in-trafic-si-retinut

Prins transportând o cantitate de aproape 40.000 de pachete de ţigări de contrabandă,  bărbatul a fost reţinut, luni, de poliţiştii din Suceava, potrivit  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Potrivit acestora, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Marginea au oprit în trafic, pe drumul naţional DN 2E, un vehicul care se îndrepta către comuna Marginea, susceptibil a transporta ţigarete de contrabandă. Maşina era condusă de un bărbat, de 33 de ani, din comuna Vicovu de Jos.

„La controlul vehiculului, au fost descoperite 39.890 de pachete de ţigarete de provenienţă extracomunitară. Vehiculul a fost confiscat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, pentru efectuarea activităţilor criminalistice şi procedurale. De asemenea, prin Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, au fost dispuse măsuri de documentare suplimentară a cauzei, în vederea stabilirii trasabilităţii şi a circuitului infracţional, precum şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate”, au precizat oficialii IPJ.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, el fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Articolul Contrabandă cu țigări. Oprit în trafic și reținut a aparut prima data pe Cotidianul RO.

SUS