Booking.com
B1

David Popovici a luat BAC-ul. Ce medie a obținut acesta

david-popovici-a-luat-bac-ul.-ce-medie-a-obtinut-acesta

David Popovici, campionul României la natație, a luat examenul de Bacalaureat, iar acum se poate bucura de vacanță. Acesta a susținut examenul într-o sesiune specială, dedicată sportivilor olimpici.

Ce medie are campionul

David a obținut o medie mai mare de 7.00. El a suținut examenul la liceul „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte, conform Observator news.
„A fost în regulă. Prefer să nu stau foarte mult de vorbă pentru că mai am și mâine de susținut și poimâine. Mulțumesc că ați venit, a fost în regulă, chiar va fi ok”, a spus David Popovici după prima probă a Bac-ului, cea la istorie, proba obligatorie a profilului.

Un singur candidat are media 10

Ministerul Educației a anunțat, vineri, rezultatele sesiunii speciale a Bacalaureatului. Din cei 163 de candidați înscriși, 131 au promovat, astfel că rata de reușită este mai mare de 80%. Un singur candidat are media 10 la Bac.
Conform sursei citate, pe tranșe de medii există următoarea situație: 47 de medii între 9 şi 9.99, 35 de medii între 8 şi 8.99, 26 de medii între 7 şi 7.99, respectiv 22 între 6 şi 6.99.

SUS