Booking.com
Pro Sport

Despărțire cu victorie! Poli Iași a încheiat sezonul cu o victorie în fața propriilor suporteri, 3-1 cu Politehnica Timișoara, la ultimul meci cu Costel Enache pe banca tehnică

despartire-cu-victorie!-poli-iasi-a-incheiat-sezonul-cu-o-victorie-in-fata-propriilor-suporteri,-3-1-cu-politehnica-timisoara,-la-ultimul-meci-cu-costel-enache-pe-banca-tehnica

Dacă în trecut Politehnica Iași și Politehnica Timișoara ofereau dueluri spectaculoase în Liga 1, cu mii de spectatori în tribune, finalul play-out-ului unui sezon de dat uitării le-a găsit pe cele două ”surori” colege de suferință în subsolul clasamentului Ligii 2.

Iar după cum a decurs prima jumătate de oră a partidei din Copou, una extrem de anostă, cele două formații își merită locurile. Cum Iașiul a fost probabil mai mult cu gândul la vacanță, iar timișorenii la barajul de menținere, prima parte a meciului din etapa a 7-a a play-out-lui Ligii 2 nu avea cum să fie decât una foarte slabă. Dovadă și faptul că până în minutul 30 nu s-a tras niciun șut la poartă, iar jocul a curs mai mult între cele două careuri.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

Articolul Despărțire cu victorie! Poli Iași a încheiat sezonul cu o victorie în fața propriilor suporteri, 3-1 cu Politehnica Timișoara, la ultimul meci cu Costel Enache pe banca tehnică a aparut prima data pe Prosport.

SUS