Booking.com
Pro Sport

Dinamo Kiev, anunțul momentului despre Mircea Lucescu: „Îi mulțumim”

dinamo-kiev,-anuntul-momentului-despre-mircea-lucescu:-„ii-multumim”

Dinamo Kiev a făcut anunțul momentului referitor la antrenorul român Mircea Lucescu (77 de ani).

Dinamo Kiev, anunțul momentului despre Mircea Lucescu: „Îi mulțumim”

Mircea Lucescu a intrat în al patrulea an de contract cu Dinamo Kiev – ultimul, potrivit înțelegerii semnate în urmă cu trei sezoane.

Clubul din capitala Ucrainei a ținut să puncteze acest moment pe site-ul oficial prin intermediul unui comunicat, „alb-albaștrii” mulțumindu-i românului pentru munca prestată până în acest moment.

Angajamentul tehnicianului în vârstă de 77 de ani cu Dinamo Kiev urmează să expire la finalul stagiunii 2023-2024.

„În urmă cu trei ani, pe 23 iulie, Mircea Lucescu a devenit noul antrenor al lui Dinamo. Astăzi, îi mulțumim încă o dată pentru profesionalismul, dăruirea față de muncă și sprijinul pentru Ucraina.

Și, începem al patrulea an de muncă comună cu încredere în victorie”, este anunțul făcut de Dinamo Kiev prin intermediul site-ului oficial.

Mircea Lucescu, discuții cu Dinamo București pentru o revenire în alb-roșu

Patronii Red&White, compania care a preluat-o pe Dinamo, au discutat cu Mircea Lucescu și i-au propus să li se alăture în noul proiect din Șos. Ștefan cel Mare.

Eugen Iacob a confirmat că „Il Luce” are de gând să se întoarcă în România în vara anului viitor, după ce îi va expira înțelegerea cu formația din capitala Ucrainei.

„Noi nu am avut timp: am stins atât de multe incendii, am alergat în atât de multe direcții, încât din păcate am neglijat relația cu suporterii, cu fostele glorii dinamoviste… Nu am avut timp, efectiv, dar acum o să reparăm acest lucru.

Aici chiar aș vrea să fac o mențiune. Când am spus la un moment dat în prima conferință de presă că nu vrem ca gloriile să aibă funcții executive în club nimeni nu s-a uitat la continuarea frazei pe care am spus-o, că vor fi cu siguranță și excepții. Respectul și tratamentul pe care vrem să îl acordăm lor sper să crească de la o zi la alta.

(n.r. discutați cu glorii în acest moment?) Ce pot să vă spun este că am avut o întâlnire cu domnul Mircea Lucescu. Ne-am cunoscut, dânsul înțeleg că e foarte posibil ca la anul să se întoarcă în România și a rămas că rămânem în contact și încercăm să punem umărul împreună. Cu experiența pe care o are ar fi formidabil să reușim să îl convingem să ne stea alături”, a declarat Eugen Voicu, acționarul companiei Red&White, la EXCLUSIV DINAMO.

Articolul Dinamo Kiev, anunțul momentului despre Mircea Lucescu: „Îi mulțumim” a aparut prima data pe Prosport.

SUS