Booking.com
Catavencii

Erecția de matematică

erectia-de-matematica

Nicușor Dan îi zdrobește pe Firea și Piedone în alegeri. Atât de rău i-a bătut încât Piedone a apărut cu o cușmă dacică pe cap, însă oamenii tot l-au recunoscut: „Aa, uite-l pe coruptul ăla pe care l-a bătut Nicușor!“.

Vlad Oprea rămâne primar la Sinaia. Cum unele orașe sunt declarate orașe-martir, Sinaia trebuie decretat oraș inept.

Gheorghe Flutur pierde președinția CJ Suceava. Rezultatul votului l-aș fi anunțat lumii cu scris format din oi pe dealurile Moldovei. Unul dintre cei mai dubioși baroni băsiști e nevoit să trăiască din ce a strâns până acum. Asta zic, o va duce regește.

USR e al patrulea partid, practic, în opțiunile alegătorilor, dar dacă te uiți la declarații chiar și ei își arogă o mare victorie în aceste alegeri. E limpede, acest partid va sfârși cu Ghinea baricadându-se în sediu și amenințând că detonează PNRR-ul.

Ludovic Orban a trecut neobservat, dar eu zic că nu e bine. Nu e bine deloc omul, a vorbit de fraudă, de tot felul de nenorociri, e tot mai limpede că s-a lăsat de băutură mult, mult prea târziu.

Firea a fost foarte ofticată după aceste alegeri pentru că Sebi Burduja a avut ce-a avut cu ea în această campanie. Oo, da, iar asta i-a tras pe amândoi în jos, după ce erau la un procent în urma lui Nicușor cu două zile înainte de alegeri.

Articolul Erecția de matematică apare prima dată în Caţavencii.

SUS