Booking.com
Romania Libera

GALERIE FOTO. Cea mai sexy hocheistă a împlinit 23 de ani

galerie-foto.-cea-mai-sexy-hocheista-a-implinit-23-de-ani

Supranumită pe vremea când evolua pentru Bluewater Hawks „cea mai sexy jucătoare de hochei din lume”, fosta portăriță Mikayla Demaiter și-a serbat ziua de naștere pe data de 14 mai, iar fanii au bombardat-o cu mesaje și urări.

Modelul canadian a implinit vârsta de 23 de ani și celebrat într-un mod special. Mikayla și-a „cinstit” cei 2,1 milioane de urmăritori de pe Instagram cu o postare în care apare îmbrăcată în lenjerie roz, aplecându-se cu grație peste un tort aniversar.

Fotografia a fost afișată de aproape 280.000 de ori și a generat un val impresionant de comentarii și reacții. Dacă majoritatea admiratorilor i-au făcut complimente și i-au urat „la mulți ani”, au fost unii nostalgici care i-au transmis că le e dor să o vadă înapoi pe gheață, în costumul de hochei.

Blondina a fost nevoită să se retragă din liga profesinistă canadiană de hochei feminin în 2019, după ce a suferit o accidentare teribilă la genunchi. Atunci, Mikayla a pus capăt carierei prin intermediul unei scrisori impresionante.

„Dragă hochei, este timpul să ne luăm rămas bun. Este timpul să întorc pagina și să trec la următorul capitol al vieții mele, pentru prima dată nu vei mai fi obiectivul meu numărul unu. Vreau să-ți mulțumesc pentru locurile în care am mers împreună. De asemenea, vreau să-ți mulțumesc pentru toți prietenii pe care mi i-ai făcut. Familia mea îți transmite și ea cele mai bune gânduri. Știu că le va fi cu siguranță dor să ne vadă împreună. Sunt entuziasmată pentru viitor, pentru că tot ceea ce m-ai învățat îmi va permite să reușesc”, a fost postarea cu care fosta hocheistă și-a emoționat fanii.

După retragerea din sport, Mikayla Demaiter s-a dedicat în totalitate modelingului. Acum canadianca aprinde imaginația internauților cu pictoriale incendiare, iar pentru cei mai pătimași fani blondina și-a deschis chiar și un cont pe celebra platformă pentru adulți OnlyFans.

Deși este foarte preocupată de sănătatea ei și postează în mod regulat fotografii și videoclipuri în care se antrenează în sala de sport, există voci care susțin că formele sale bombastice se datorează, de fapt, operațiilor estetice. Contestatarii canadiencei spun că, pentru a arăta așa, Mikayala a trecut pragul mai multor clinici. Aceasta ar fi apelat la serviciile medicilor plasticieni pentru a-și pune silicoane, a-și face lifting facial, injecții cu botox și chiar pentru implanturi în fese.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Articolul GALERIE FOTO. Cea mai sexy hocheistă a împlinit 23 de ani a aparut prima data pe România Liberă.

SUS