Booking.com
Fără categorie

Garry Kasparov, verdict pentru PUTIN: Ucraina îl va îngropa. Soarta lui e pecetluită. Va fi „curățat” de propriul anturaj

garry-kasparov,-verdict-pentru-putin:-ucraina-il-va-ingropa-soarta-lui-e-pecetluita.-va-fi-„curatat”-de-propriul-anturaj

Garry Kasparov crede în varianta trădării din interior a lui Vladimir Putin. Acesta susține că Putin va fi trădat chiar de apropiații săi atunci când situația va deveni cu adevărat critică pentru cetățenii ruși și statul rus.

Kasparov susține că Putin nu mai are cale de ieșire în momentul actul, după invazia în Ucraina, și că va fi eliminat ”eliminat” exact de cineva la care se așteaptă mai puțin.

„Nu va muri în propriul său pat, ei, bine, doar dacă este otrăvit în propriul său pat. Soarta lui este pecetluită, cred că cel mai sigur va acționa anturajul său atunci când situația va deveni critică. Probabilitatea acestui lucru pare cea mai mare dintre celelalte opțiuni. Pentru Putin, nu există viață dincolo de această putere infinită. Această putere se bazează pe aura sa de invincibilitate și impunitate, iar războiul din Ucraina va pune capăt acestei aure”, a declarat Garry Kasparov în discuția cu Dmitry Gordon, potrivit ziare.com.

Kasparov mai spune că Putin va fi „exclus” din istorie din cauza mutărilor din ultimii 20 de ani pentru Rusia.

El spune că Vladimir Putin va fi ”catapultat” de istorie pe lista dictatorilor eliminați dramatic, în urma deciziilor luate fără temei, împotriva umanității.

„Istoria nu va inventa nimic nou. Aceasta este de fapt prăbușirea statalității Rusiei și căutarea unui țap ispășitor, care se dovedește a fi un dictator. Nu știu cum se va face acest lucru. Dar este absolut evident că Ucraina îl va îngropa pe Putin mai întâi politic, apoi fizic”, a adăugat Garry Kasparov.

Fostul campion mondial de șah Garry Kasparov a stat de vorbă jurnalistul Dmitry Ilych Gordon într-un podcast pe Youtube, iar dialogul a adunat peste două milioane de vizualizări în primele 24 de ore.

SUS