Booking.com
Pro Sport

Gică Hagi, fascinat de atmosfera făcută în Giulești la meciul României cu Finlanda: „Suporterii au fost fenomenali, fantastici! Să găsim un nou Mutu!” Ce a zis de Ianis Hagi | VIDEO

gica-hagi,-fascinat-de-atmosfera-facuta-in-giulesti-la-meciul-romaniei-cu-finlanda:-„suporterii-au-fost-fenomenali,-fantastici!-sa-gasim-un-nou-mutu!”-ce-a-zis-de-ianis-hagi-|-video

Gică Hagi a fost impresionat de atmosfera făcută de fani la meciul României cu Finlanda și crede că suporterii veniți în Giulești „au fost fenomenali”.

Fostul mare fotbalist s-a simțit excelent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu și crede că naționala are mare nevoie de un fotbalist care să fie la nivelul „Briliantului”.

Pentru România urmează un nou meci dificil în Liga Națiunilor, cel cu Muntenegru.

Gică Hagi, impresionat de atmosfera din Giulești: „Suporterii au fost fenomenali!”

Gică Hagi crede că atmosfera a fost superbă atât pe Cluj Arena, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, cât și sâmbătă, atunci când 14.000 de oameni au purtat naționala României spre o victorie mare cu Finlanda, scor 1-0.

Tricolorii se pregătesc acum de partida cu Muntenegru, care se va disputa și ea cu casa închisă. Ianis Hagi mai are însă de așteptat pentru un nou meci în tricoul României.

„E sărbătoarea lui Adi (n.n. Adrian Mutu) ! Important este că s-a simțit foarte bine. O seară frumoasă! Publicul a fost fantastic, ne-au aplaudat, ne-au susținut. Trebuie să găsim un nou Mutu și chiar să-l depășească! Motivația este să-ți depășești idolul. Noi avem o vârstă, nu mai avem rezistență. Îmi dau seama cât de greu este fotbalul, atunci când vorbesc cu jucătorii mei. România va avea mereu talent foarte mult, însă au nevoie să crească într-un mediu foarte bun. Suporterii au fost fenomenali pe stadionul Rapid. Așa trebuie să se comporte. Trecem printr-o perioadă dificilă, dar să fim lângă ei, să le arătăm încredere. Ianis este pe un drum bun, arată bine, din păcate a avut acest ghinion. Să nu fiți în pielea lui Ianis! El este un băiat talentat, așa cum sunt și alții”, a spus Gică Hagi.

Articolul Gică Hagi, fascinat de atmosfera făcută în Giulești la meciul României cu Finlanda: „Suporterii au fost fenomenali, fantastici! Să găsim un nou Mutu!” Ce a zis de Ianis Hagi | VIDEO a aparut prima data pe Prosport.

SUS