Booking.com
Romania Libera

Ianis Hagi a marcat pentru Glasgow Rangers

ianis-hagi-a-marcat-pentru-glasgow-rangers

Ianis Hagi a marcat pentru Glasgow Rangers în partida câştigată în deplasare de echipa sa, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Hibernian FC.

Rangers a deschis scorul prin James Tavernier (32), iar Hagi a majorat apoi avantajul oaspeţilor în minutul 55, când a marcat primul său gol din acest sezon, cu un şut cu piciorul stâng din interiorul careului.

Fiul legendarului Gheorghe Hagi fost titular în acest joc şi a rămas pe teren până în minutul 74, când a fost înlocuit cu Alex Lowry.

Elevii antrenorului Michael Beale au mai punctat încă o dată în minutul 82, prin Todd Cantwell, înainte ca Hibernian să reuşească golul de onoare în timpul adiţional, prin Paul Hanlon (90+3).

Ianis Hagi a revenit pe gazon la sfârşitul lunii ianuarie, după o pauză forţată de un an, din cauza unei grave accidentări la genunchiul drept.

Precedentul gol înscris de către Ianis Hagi data din sezonul 2021-2022. Pe 18 ianuarie 2022, fiul „Regelui” marca în remiza dintre Aberdeen – Rangers, scor 1-1. 

Glasgow Rangers ocupă locul secund în clasament, la opt puncte distanţă de rivala Celtic Glasgow, care şi-a asigurat deja titlul de campioană a Scoţiei.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Articolul Ianis Hagi a marcat pentru Glasgow Rangers a aparut prima data pe România Liberă.

SUS