Booking.com
B1

Iași: Imagini șocante. Saci de cartofi transportați cu ambulanța (FOTO)

iasi:-imagini-socante.-saci-de-cartofi-transportati-cu-ambulanta-(foto)

Imagini șocante la Iași, care s-au viralizat imediat în spațiul online, după ce o Ambulanță a staționat în piață și s-a aprovizionat cu saci de cartofi.

Medicii de pe ambulanță s-au dat jos din mașină, au făcut cumpărături și apoi s-au întors în vehicul. Totul s-a întâmplat vineri, 17 martie, potrivit ziare.com.

Au cărat saci de cartofi cu Ambulanța

Mai exact, se pare că angajații și-au făcut cumpărăturile în timpul serviciului, au folosit mașina de la lucru și au transportat sacii de cartofi chiar în Ambulanță.

„Eram la piață, pentru că trebuia să-i fac cumpărături mamei mele, care săptămâna trecută era să moară. Am sunat la ambulanță și în vreo 40 de minute au ajuns, iar astăzi observ această mașină care își achiziționează saci de cartofi în timpul programului. Pacienții care au nevoie de ei pot aștepta, nu? Mi se pare inadmisibil”, a spus una dintre martore, care a văzut situația din Piața CUG, potrivit BZI.

Am luat la cunoștință. Nu este normal așa ceva. Angajatul este deja cercetat disciplinar și vom remedia problema semnalată”, a declarat managerul SAJ Iași, dr. Angelica Hristea.

SUS