Booking.com
Pro Sport

Imagini virale. 70 de milioane de euro, la McDonald’s în București!

imagini-virale.-70-de-milioane-de-euro,-la-mcdonald’s-in-bucuresti!

Aflat în România în ultimele săptămâni alături de echipa națională U21 a Ucrainei la Campionatul European de tineret, Mykhaylo Mudryk, cel mai scump fotbalist ucrainean din istorie, a fost surprins într-o ipostază surprinzătoare, care nu-i va face cinste având în vedere că este sportiv de performanță.

Mykhaylo Mudryk, surprins într-un fast food din București

În vârstă de 22 de ani, transferul mijlocașului a doborât toate recordurile din Ucraina la începutul acestui an, când Chelsea a achitat nu mai puțin de 70 de milioane de euro celor de la Shakhtar Donetsk pentru a-l achiziționa. Până acum, însă, nu a confirmat în tricoul londonezilor.

Cu toate că pe gazon nu a excelat în 2023, Mykhaylo Mudryk continuă să surprindă în afara acestuia, iar recent, la București, pe durata Campionatului European de tineret, starul din Premier League a fost fotografiat în timp ce comanda într-unul din magazinele McDonalds din capitală.

@alynmake #mudryk🇺🇦 #chelseafc #fotball ♬ sunet original – Alin Make

Există posibilitatea ca acest moment nefericit să îi aducă o bilă neagră în ochii staff-ului și conducătorilor de pe Stamford Bridge, în condițiile în care ucraineanul, în primele sale 6 luni la echipă, a fost mult sub așteptările celor care au avut încredere să achite o asemenea sumă de transfer în schimbul său.

În cele 17 partide pe care le-a bifat Mudryk în tricoul lui Chelsea în a doua jumătate a sezonului precedent, în toate competițiile, fotbalistul nu a reușit să marcheze niciun gol și a oferit doar două pase decisive. Nici la echipa națională de seniori nu stă excelent din punct de vedere al cifrelor: 11 meciuri, 0 goluri.

  • 50 de milioane de euro este cota de piață a lui Mykhaylo Mudryk, conform Transfermarkt.com

  • 44 de meciuri, 12 goluri și 17 pase decisive sunt cifrele mijlocașului din perioada de la Shakhtar Donetsk

Mudryk, lăudat de două legende din Premier League

În luna ianuarie, la scurt timp după transferul lui Mudryk la Chelsea, două legende din Premier League, Steven Gerrard și Rio Ferdinand, l-au remarcat pe ucrainean și au avut cuvinte de laudă după debutul acestuia.

„Dacă aș fi fan al lui Chelsea, aș fi foarte încântat de Mudryk. A avut o prestație foarte solidă, iar dacă va fi sănătos, atunci vor urma foarte multe de la el. Pare că este o adevărată afacere, unele faze din acest meci au fost extraordinare.

Mi-a adus puțin aminte de Arjen Robben. Prima atingere nu a fost grozavă, însă rapiditatea sa și modul în care controleză mingea m-ar face foarte încântat dacă aș fi fan al lui Chelsea”, a spus Steven Gerrard, citat de Daily Mail.

„Toți am văzut acea viteză explozivă, însă eu am remarcat și câteva atingeri de finețe, decizii bune luate în ultima treime și un calm arătat. Calitățile sale îl fac înfricoșător pentru fundașii de bandă adverși. E un moment încântător pentru fanii lui Chelseaa și sunt sigur că există suporteri ai lui Arsenal care se întreabă de ce nu a reușit clubul lor să îl transfere”, a spus și Rio Ferdinand.

Articolul Imagini virale. 70 de milioane de euro, la McDonald’s în București! a aparut prima data pe Prosport.

SUS