Booking.com
Catavencii

Iohannis candidează pentru funcția de susținător

iohannis-candideaza-pentru-functia-de-sustinator

România îl susține pe Mark Rutte pentru șefia NATO. Cu alte cuvinte, pe Iohannis îl mai susține doar doamna Carmen, dar ea nu votează.

România trimite Ucrainei un sistem Patriot. Trebuia să-i îmbunăm cumva după 3-0 ăla. Chiar, sunt curios ce primim de la belgieni. Sper că nu ciocolată, că au mai traumatizat niște generații de copilași cu ea.

A apărut un nou grup de mutații COVID, numit FLiRT. Apare când îți curg mucii după una.

România trece la salariul minim european. Se dau salariile cu o oră în urmă. Când inflația era mai mică.

Baza aeriană Mihail Kogălniceanu se transformă în cea mai mare bază aeriană NATO din Europa, mai mare chiar decât baza Rammstein din Germania. Să vezi ce se oftică ăia din Deveselu că li se ia din celebritate.

Cristian Ghinea rămâne fără salariul de 6.000 de euro de la USR. Câștiga muuuult mai bine decât alea două femei angajate pe blat de Dragnea.

Un român a fost înjunghiat cu o macetă de belgieni după meciul de la Euro. Dacă la victorie fac așa, nu vreau să știu ce arme scoteau în cazul în care îi trosneam.

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a urcat în mai la 2,7%, de la 2,6% în aprilie, în timp ce România este, pentru a cincea lună la rând, ţara cu cea mai ridicată inflaţie din blocul comunitar. În sfârșit, ne calificăm de pe primul loc.

Articolul Iohannis candidează pentru funcția de susținător apare prima dată în Caţavencii.

SUS