Booking.com
Romania Libera

Ironia sorții: Fiica cea mică a lui Putin se iubește cu „un Zelenski”

ironia-sortii:-fiica-cea-mica-a-lui-putin-se-iubeste-cu-„un-zelenski”

Pentru președintele Rusiei lucrurile nu merg bine deloc în Ucraina, dar și soarta îi râde în față după ce o investigație jurnalistică independentă a descoperit că fiica cea mică a lui Putin se iubește cu un bărbat pe nume Igor Zelenski.
Dragostea e oarbă, asta s-a spus de-a lungul timpului în repetate rânduri, iar această afirmație pare să se potrivească de minune și în cazul fiicei lui Vladimir Putin. Mai exact, potrivit unor surse citate de presa internațională, Katerina Tikhonova are o relație cu un bărbat pe care-l cheamă Zelenski, exact ca pe președintele ucrainean.

Decizia lui Vladimir Putin de a ordona trupelor din Rusia să invadeze Ucraina și sancțiunile impuse de numeroase țări după declanșarea războiului nu au avut niciun efect asupra fiicei președintelui rus, Katerina Tikhonova, care are o relație cu Igor Zelenski, un bărbat de 52 de ani, care lucrează ca balerin profesionist și care a condus până de curând Baletul de Stat Bavarez.

Potrivit Daily Mail, cei doi au împreună și o fiică, iar până de curând, când aceasta a fost ținta sancțiunilor impuse de Occident din cauza declanșării războiului din Ucraina, Katerina zbura în permanență de la Moscova la Munchen, pentru a petrece timp alături de partenerul ei. Totodată, în permanență, era flancată de gărzile serviciilor secrete ruse.

Fiica lui Putin se iubește cu Igor Zelenski, iar din această relație a rezultat și o fiică venită pe lume în 2017

Aceste informații au ieșit la iveală în urma unei investigații ce a fost declanșată de o publicație independentă din Rusia și de ziarul Der Spiegel. Sursele respective au arătat, de asemenea, că fiica cea mică a lui Vladimir Putin, care provine din căsnicia cu fosta soție, a fost căsătorită cu milionarul Kirill Shamalov, în vârstă de 40 de ani. Ei s-au despărțit, însă, în 2017, iar la scurt timp ea a început relația cu balerinul Zelenski, care a fost, de asemenea, căsătorit și are trei copii – două fete și un băiat –  cu coregrafa Yana Serebryakova.

De asemenea, investigația jurnalistică a scos la iveală documente care au arătat că pe parcursul a doi ani, fiica lui Vladimir Putin a zburat de mai bine de 50 de ori la Munich, acolo unde Zelenski lucrează, pentru a-i fi aproape, conform peroz.ro.

De asemenea, jurnaliștii au obținut pașaportul fiicei lui Putin, a lui Zelenski, dar și a fiicei lor, o fetiță care a venit pe lume în 2017.

Zelenski, care este rus cu origini georgiene, nu este înrudit cu președintele ucrainean. Acesta a lucrat până luna trecută la Balatetul de Stat Bavarez, de unde a plecat pentru că a refuzat să condamne războiul sângeros al lui Putin din Ucraina.

Katerina este directoarea unui institut de cercetare

Katerina Vladimirovna Putina este mai mică cu un an decât sora sa, Maria. Aceasta a decis să ia numele de familie al bunicii sale materne, devenind Yekaterina Tikhonovna Shkrebneva. A studiat în Germania și Moscova, iar acum este directoarea unui institut de cercetare din cadrul Universității din Moscova.
Înainte de a face carieră într-un domeniu științific, Katerina a fost dansatoare și vicepreședinta Confederației Mondiale de Rock and Roll. Katerina a fost căsătorită între 2013 și 2018 cu miliardarul rus Kiril Șamalov. Actele de divorț arată că cei doi au împărțit o avere de 2 miliarde de dolari.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Articolul Ironia sorții: Fiica cea mică a lui Putin se iubește cu „un Zelenski” a aparut prima data pe România Liberă.

SUS