Booking.com
Fără categorie

John Malkovich va juca pe scena Teatrului Naţional din Timişoara

john-malkovich-va-juca-pe-scena-teatrului-national-din-timisoara

Comedie infernală este un spectacol pe care autorul său, Michael Sturminger, l-a scris special pentru John Malkovich.

Un moment de vârf al Capitalei Europene a Culturii se va înregistra în luna iulie, când celebrul actor american John Malkovich va juca pe scena Teatrului Naţional din Timişoara. Infernal Comedy / Comedie infernală este un spectacol pe care autorul său, Michael Sturminger, l-a scris special pentru John Malkovich.

Spectacolul The Infernal Comedy va fi jucat joi, 20 iulie și vineri, 21 iulie, de la ora 19, pe scena Teatrului Naţional din Timişoara. 

Citește și Geoffrey Rush – invitatul special al TIFF 2023 / Ce alte surprize anunță regizorul Tudor Giurgiu

Este un spectacol pe care autorul său, Michael Sturminger, care semnează și regia artistică, l-a scris special pentru John Malcovich, construind un dialog între limbajul vorbit și cel cântat, universul sonor – punctat de muzica lui Vivaldi, Mozart, Beethoven, Haydn, Weber, Gluck și Boccherini – fiind susținut de sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss și de renumita orchestră Wiener Akademie Orchester, dirijată de Martin Haselbock, creator al conceptului muzical al spectacolului. Într-un solilocviu de pe linia invizibilă dintre cei vii și cei plecați, John Malkovich construiește autobiografia fictivă a criminalului în serie, acela care, în anii ’90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia. The Infernal Comedy s-a jucat în peste 150 de săli de spectacol din întreaga lume, în țări de pe trei continente, scrie Puterea a Cincea.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Articolul John Malkovich va juca pe scena Teatrului Naţional din Timişoara apare prima dată în PRESShub.

SUS