Booking.com
Fără categorie

La fugă prin baza militară de la Boboc

la-fuga-prin-baza-militara-de-la-boboc

Cros în baza militară de la Boboc. Este evenimentul care se va organiza în premieră la Baza Aeriană de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu”. Cu această ocazie, doritorii pot alerga în diverse zone în care se pot observa hangare cu avioane, piste de aterizare sau un poligon de tragere.

Crosul va fi organizat înainte de debutul show-ul aviatic BOBAS2024 din data de 15 iunie care va avea loc la Baza Aeriană Boboc.

„Vă invităm alături de noi la prima competiţie de cros organizată în incinta Baza Aeriană Boboc/Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Aeriene în cadrul evenimentului BOBAS2024. Provocarea vine de la colegii noştri din cadrul Compartimentului Educaţie Fizică Militară, plt. maj. Cornel Barbu, frt. Claudiu Surlea şi Marcel Găman. Cu o bogată experienţă în domeniul atletismului şi un palmares impresionant de medalii, cei trei camarazi invită toţi pasionaţii de alergare şi un stil de viaţă activ la prima ediţie a BobocAirBaseRUN”, informează Baza Aeriană Boboc.

Traseul pe care se va desfăşura crosul se întinde pe o distanţă de 13 km.

„BOBOC AIR BASE RUN este un eveniment de alergare pentru amatori ce se desfăşoară pe un traseu marcat în interiorul Bazei Aeriene de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic ‘Aurel Vlaicu’, în ziua desfăşurării mitingului aerian BOBAS 2024. Evenimentul constă într-o probă cros de 13 kilometri. Vârsta minimă pentru înscriere este de 18 ani. Traseul de desfăşurare a evenimentului va fi marcat şi va avea voluntari din partea organizatorilor, care vor indica traseul de alergare. Startul se va da de lângă turnul de control al pistei, aici va fi amenajată zona de distribuire a kiturilor de concurs, punct de hidratare şi toalete. Traseul de concurs este unul inedit, participanţii având ocazia să facă o scurtă incursiune în incinta unei baze aeriene, unde pot alerga prin diversele locuri care o compun (hangare avioane, elicoptere, poligon de tragere, pista naturală de aterizare, pista betonată plus alte surprize)”, transmit organizatorii.

Evenimentul se adresează oricărui pasionat de alergare.

Articolul La fugă prin baza militară de la Boboc a aparut prima data pe Cotidianul RO.

SUS