Booking.com
Pro Sport

Liga 2: Concordia – Dinamo, se pariază la cota 1.81 »»

liga-2:-concordia-–-dinamo,-se-pariaza-la-cota-1.81-»»

Concordia – Dinamo, va avea loc duminică, de la ora 11:00, partida urmând a conta pentru runda a V-a din Liga 2. Duelul de la Chiajna va fi arbitrat de Claudiu Marcu din Constanța.  

Duelul de la Chiajna prinde cele două formații departe de așteptările pe care le aveau la startul campionatului. Cu 4 puncte în dreptul lor, ilfovenii sunt pe locul 15, după o victorie, o remiză și două eșecuri, în timp ce „alb-roșii” se află pe locul 18 cu 3 puncte.

Victoria pe care „câinii” au bifat-o în deplasare la startul Ligii secunde cu Progresul Spartac, a fost urmată de trei înfrângeri consecutive, două pe teren propriu, 3-1 cu Oțelul și 3-2 cu Unirea Dej, și una la Tg. Jiu cu Viitorul.

Cu gândul la un nou investitor, care să aducă liniștea financiară și clubul pe linia de plutire, Dinamo se afundă în subsolul clasamentului, șansele să spere la promovare scăzând pe zi ce trece. La Chiajna, „alb-roșii” pleacă cu șansa a doua și, la ce au arătat în acest start de sezon, doar o minune ar face să plece cu cele trei puncte puse în joc.

Pariu: Concordia – Dinamo
Ambele înscriu – cota 1.81

Echipe probabile Concordia – Dinamo:  
Concordia: Chudy – Palmeș, Maric, Alexandrescu, Bușu – Codrea, Negoi, Cierpka – Mediop, Lllulaku, Voinea
Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Bena, Amzăr – Iglesias, Roșu – Bordușanu, Ghezali, Lazăr – Pop

Articolul Liga 2: Concordia – Dinamo, se pariază la cota 1.81 »» a aparut prima data pe Prosport.

SUS