Booking.com
Pro Sport

Liga Națiunilor: România – Muntenegru se pariază la cote de 1.57 și 1.80 »»

liga-natiunilor:-romania-–-muntenegru-se-pariaza-la-cote-de-157-si-1.80-»»

România – Muntenegru va avea loc marți, de la ora 21:45, partida urmând a se disputa pe stadionul „Giulești”. Duelul va conta pentru runda a 4-a Grupa 3 Liga B din Nations League.

Victoria de sâmbătă din Giulești cu 1-0 cu Finlanda, coroborată cu egalul dintre Muntenegru și Bosnia-Herțegovina, scor 1-1, i-au readus pe „tricolori” în lupta pentru prima poziție. După cum bine știți, România venea după înfrângeri în primele două meciuri din grupă, 0-2 cu Muntenegru şi 0-1 cu Bosnia, ambele în deplasare, duelul cu Finlanda fiind decis de reușita lui Nicușor Bancu, care a înscris cu o lovitură de cap din 9 metri, fructificând centrarea lui George Pușcaș.

După rezultatele înregistrate în primele trei runde din Grupa 3 Liga B din Liga Națiunilor, pe primul loc se află Bosnia-Herțegovina cu 5 puncte, urmată de Finlanda și Muntenegru, ambele cu câte 4 puncte, despărțite de golaveraj. „Tricolorii” închid grupa cu 3 puncte.

Cu un succes contra Muntenegrului, România va reintra serios în lupta pentru primul loc. La fel ca și în duelul de sâmbătă cu Finlanda, „tricolorii” vor avea parte de o susținere necondiționată pe „Giulești”, meciul urmând a se disputa cu „casa închisă”. În urmă cu o săptămână, mai exact pe 4 iunie, „tricolorii” au cedat în deplasare cu Muntenegru cu 2-0, astfel că, cuvântul „revanșă”, nu ar trebui să lipsească din discursul lui Edward Iordănescu în încercarea de a-și capacita la maxim elevii pentru a obține cele trei puncte din acest duel.

Pariuri România – Muntenegru
România câștigă oricare repriză – cota 1.57
1X și peste 1.5 goluri – cota 1.80

Echipe probabile România – Muntenegru
România: Niță – Rațiu, Chiricheș, Burcă, Bancu – Olaru, Marin – Popescu, Cicâldău, Mihăilă – Pușcaș
Muntenegru: Mijatovic – Vesovic, Vujacic, Tomasevic, Vukcevic – Marusic, Raickovic, Jankovic, Jovovic – Radunovic – Mugosa.

Articolul Liga Națiunilor: România – Muntenegru se pariază la cote de 1.57 și 1.80 »» a aparut prima data pe Prosport.

SUS