Booking.com
Pro Sport

Lista celor mai buni atacanți de bandă din FIFA 23

lista-celor-mai-buni-atacanti-de-banda-din-fifa-23

La fel ca în fiecare ediție a FIFA, fiecare jucător va avea un rating general diferit, determinat pe baza ratingurilor abilităților sale, cum ar fi viteza, driblingul, șutul și altele. Statisticile sunt stabilite de către dezvoltatori, care urmăresc abilitățile reale ale jucătorilor pe teren în ultimul an.

Firește, cu cât alegi jucători mai buni pentru o poziție, cu atât mai bună va fi echipa ta în FIFA 23. Astfel, rolul de extremă în fotbal și FIFA este unul extrem de important.

Lista celor mai buni atacanți de bandă din FIFA 23

Cardurile sunt numite în jocul celor de la EA Sports RW (Right Wing) și LW (Left Wing) și sunt valorase echipelor de Ultimate Team.

  • Lionel Messi – RW

Recunoscut pe scară largă ca fiind cel mai bun jucător din lume, Lionel Messi este cea mai bună extremă în FIFA 23. Dacă ne uităm la statisticile incredibile, nu ar trebui să fie o surpriză. Cu 81 de viteză, 89  șut, 94  driblinguri și 90 pase, cardul este unul echilibrat și extrem de eficient.

  • Mohamed Salah – RW

Egipteanul este iubit de fanii lui Liverpool din întreaga lume dintr-un motiv întemeiat. Mohamed Salah este unul dintre motivele cheie pentru care clubul a pus capăt edițiilor fără campionat câștigat în Premier League în 2019 și a câștigat Liga Campionilor în același an. El a rămas în formă maximă în ultimele luni, câștigând pe bună dreptate locul al doilea pe această listă, cu un rating general de 90.

  • Neymar JR – LW

Neymar ocupă locul al treilea pe podiumul celor mai bune extreme din FIFA 23, cu un rating general de 89. Deși este mai bun decât Mo Salah cu un punct la dribling și cu trei puncte la pase, pierde în fața egipteanului la viteză și șut, care sunt în general mai importante.

  • Heung Min Son – LW

Heung Min Son este o altă extremă cu un rating general de 89, ceea ce îl face să fie al patrulea cel mai bun din lista câștigătorilor. Sud-coreeanul a câștigat Gheata de Aur în Premier League în sezonul trecut, marcând 23 de goluri în 35 de meciuri. De asemenea, Son a fost, fără îndoială, cel mai bun jucător al lui Tottenham în sezonul trecut.

 

Articolul Lista celor mai buni atacanți de bandă din FIFA 23 a aparut prima data pe Prosport.

SUS