Booking.com
Fără categorie

Lupta celor două grupări din PMP s-a tranşat în instanță

lupta-celor-doua-grupari-din-pmp-s-a-transat-in-instanta

Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, „a fost validat congresul organizat în martie 2023, unde Eugen Tomac a fost votat, statutar şi cu majoritate de voturi, preşedinte al PMP”.

„Noi am avut două congrese în cadrul cărora Partidul Mişcarea Populară şi-a ales conducerea. Am respectat toate prevederile legale. Totuşi, a durat doi ani până când ni s-a făcut dreptate”, afirmă liderul PMP, Eugen Tomac, într-o postare pe pagina de Facebook a formaţiunii.

PMP susţine, în aceeaşi postare, că „partidul a fost, în ultimii ani, ţinta unor grupări politice care au avut un singur scop: desfiinţarea” acestui partid.

„După ce preşedintele Eugen Tomac a anunţat public, în iunie 2023, în cadrul Congresului USR, că am acceptat invitaţia de a fi parte la construcţia alianţei Dreapta Unită, alături de USR şi Forţa Dreptei, împotriva PMP a început o adevărată campanie de hărţuire. (…) N-au reuşit. Doar ne-au făcut mai puternici”, se mai precizează pe pagina de socializare a PMP.

Articolul Lupta celor două grupări din PMP s-a tranşat în instanță a aparut prima data pe Cotidianul RO.

SUS