Booking.com
Pro Sport

Măgura Cisnădie a ratat accederea în grupele EHF European League

magura-cisnadie-a-ratat-accederea-in-grupele-ehf-european-league

În jocul retur din turul 3 preliminar al EHF European League la handbal feminin, Măgura Cisnădie a remizat azi pe teren propriu, 28-28 (14-16) cu Siofok KC (Ungaria). Maghiarele câștigaseră detașat manșa tur, scor 33-24 și s-au calificat fără emoții în grupele competiției.

În prima repriză, Siofok a fost la conducere și după 30 minute avea 16-14. După pauză, Cisnădie a jucat mai bine și în minutul 38 a trecut pentru prima dată în avantaj: 19-18. Sibiencele au condus în câteva rânduri și la trei goluri diferență și păreau să își adjudece o victorie pentru palmares. Finalul a fost însă mai bun pentru Siofok, care a revenit pe tabelă și a plecat neînvinsă, scor 28-28.

Golurile echipei pregătite de Alexandru Weber au fost marcate de Abed Kader 7, Jlezi 6, M. Neagu 5, Iskit Caliskan 4, Roșu 3, Ianasi 2, Gariaeva 1.

Măgura Cisnădie a ratat accederea în grupele EHF European League

Cisnădie a avut evoluții excelente în sezonul trecut, când a ajuns în faza grupelor EHF European League și a fost la un pas de a merge în sferturile de finală. Acum, însă, se oprește în turul 3 preliminar. Situată pe locul 7 în Liga Florilor, Măgura are sub semnul întrebării participarea în sezonul viitor al cupelor europene.

Alte două echipe românești vor lupta mâine pentru a ajunge în grupele EHF European League. SCM Gloria Buzău a pierdut prima manșă din turul 3 preliminar, 26-29 în Ungaria, cu Motherson Mosonmagyarovari (Ungaria), dar poate remonta diferența pe teren propriu. Jocul retur este programat mâine, de la ora 18,00, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău.

SCM Rm. Vâlcea este aproape calificată în grupe, după ce a câștigat manșa tur din Suedia, 31-24 cu H 65 Hoors. Returul dintre SCM și Hoors se va disputa duminică, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea.

Articolul Măgura Cisnădie a ratat accederea în grupele EHF European League a aparut prima data pe Prosport.

SUS