Booking.com
Pro Sport

Marius Măldărășanu nu se grăbește să semneze prelungirea cu Hermannstadt!

marius-maldarasanu-nu-se-grabeste-sa-semneze-prelungirea-cu-hermannstadt!

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu nu se grăbește să semneze prelungirea contractului cu sibienii, care este scadent în vară. Tehnicianul a avut mai multe runde de discuții cu conducătorii clubului, dar a cerut timp de gândire.

Marius Măldărășanu nu se grăbește să semneze prelungirea cu Hermannstadt!

Marius Măldărășanu apreciază faptul că este respectat și dorit în continuare la Sibiu de către președintele Dani Coman. „Au fost discuții pentru prelungirea contractului, eu le-am zis că nu mă grăbesc, ca apoi să îmi pară mie rău, sau lor. Mai sunt multe etape de campionat, trebuie să avem un pic de răbdare, pentru că nu știm ce se va întâmpla.

Mă simt bine la Sibiu, mă simt respectat și dorit și sunt lăsat să lucrez, acesta este lucrul cel mai important. Muncesc mult și tot ce fac, fac să fie bine la echipă, dar uneori îți iese, alteori nu”, a spus tehnicianul.

„Contează mult că avem stabilitate financiară”

Măldărășanu este mulțumit că echipa de pe malul Cibinului are parte de stabilitate financiară, după problemele din toamna anului trecut, care au determinat ulterior penalizarea de nouă puncte.

„Un alt lucru foarte important este că Hermannstadt are stabilitate financiară, asta mi-am dorit, pentru că au fost momente grele anul trecut și am trecut peste împreună, cu toții. Contează mult să fie stabilitate financiară și de ce nu, să se dorească și performanță, mereu este bine să îți dorești mult, ca să realizezi ceva”, a adăugat tehnicianul, care este de doi ani la Sibiu. În primul sezon, echipa sibiană a reușit să promoveze din Liga 2.

„Nu suntem relaxați”

În ciuda rezultatelor pozitive din ultima perioadă, tehnicianul avertizează că FC Hermannstadt nu este încă salvată de la retrogradare și trebuie să continue în același ritm din ultimele etape. Sibiul a urcat pe locul 10 și este la cinci puncte de zona locurilor de baraj.

„Nu vreau să ne culcăm pe o ureche. Avem 6 meciuri fără eșec în Superligă, trecem printr-un moment bun. Toate echipele mai trec și prin momente grele, nouă ne-a lipsit încrederea după acea depunctare și odată cu trecerea timpului, au revenit rezultate pozitive, dar care nu erau suficiente. Acum sunt două victorii consecutive, am urcat în clasament, dar nimic nu s-a terminat, nu suntem relaxați. Cel mai important meci este următorul, cu FC Argeș” a mai spus Marius Măldărășanu.

Partida FC Hermannstadt – FC Argeș din etapa 5 a play-out-ului Superligii se dispută sâmbătă, 22 aprilie, de a ora 15.00, pe noua arenă din Sibiu.

Articolul Marius Măldărășanu nu se grăbește să semneze prelungirea cu Hermannstadt! a aparut prima data pe Prosport.

SUS