Booking.com
Pro Sport

Michael Owen, celebrul fotbalist care a dat gol României la Mondialul din 1998, furios după ce fiica sa a fost confundată cu un model care pozează dezbrăcată pe Onlyfans! GALERIE FOTO

michael-owen,-celebrul-fotbalist-care-a-dat-gol-romaniei-la-mondialul-din-1998,-furios-dupa-ce-fiica-sa-a-fost-confundata-cu-un-model-care-pozeaza-dezbracata-pe-onlyfans!-galerie-foto

Fostul câștigător al Balonului de Aur, Michael Owen (42 de ani) a intrat din nou în lumina reflectoarelor după ce fiica sa a fost confundată cu un model de OnlyFans.

Onlyfans este o cunoscută platformă online care funcționează pe bază de abonament, utilizatorii având posibilitatea să posteze conținut fotografic și video pentru adulți.

Potrivit Daily Mail câteva fotografii explicite cu o tânără pe nume Jill au circulat în online, iar fanii au crezut că ar fi Gemma (19 ani), fiica lui Michael Owen.

Michael Owen, furios după ce fiica sa a fost confundată cu un model care pozează dezbrăcată pe Onlyfans

Fostul internațional englez își face griji că această situație i-ar putea afecta afacerea fiicei sale Gemma care are în acest moment un business cu haine pentru plajă.

Cei de la Daily Mail au citat: „Michael este îngrozit că numele fiicei sale este folosit din nou și tot ce dorește este ca această situație să fie remediată. E clar că nu este Gemma în imagini; ea nu folosește OnlyFans. Ea se pozează doar în bikini pentru a-și promova marca. Este un tată protector și acum Gemma crește în vârstă și vrea să facă tot ce poate pentru a avea grijă de imaginea și reputația ei.

Jill, ale cărei imagini au fost postate ilegal pe internet, s-a înfuriat și a postat un mesaj pe Twitter: „De când nudurile mele se scurg peste tot și oamenii cred că este fiica lui Michael Owen? De fapt, m-am îmbolnăvit și nici nu mă voi deranja pentru că prea mulți oameni mi-au trimis imaginile”.

Totuși și Gemma a venit cu replica pe contul ei de Instagram și i-a mulțumit lui Jill pentru că a clarificat lucrurile.

„Se pare că de la un tip circulă imagini în care se pretinde că sunt eu. Aceste poze au fost luate de pe site-ul acelei fete. În aceste imagini clar nu sunt eu. Îi mulțumesc lui Jill pentru că a clarificat totul. Dar pentru a înțelege toată lumea, NU am OnlyFans”, a spus Gemma Owen.

Articolul Michael Owen, celebrul fotbalist care a dat gol României la Mondialul din 1998, furios după ce fiica sa a fost confundată cu un model care pozează dezbrăcată pe Onlyfans! GALERIE FOTO a aparut prima data pe Prosport.

SUS