Booking.com
Pro Sport

Mihai Rotaru îl face praf pe Edi Iordănescu pentru că unul dintre jucătorii lui nu a fost nici măcar rezervă cu Finlanda: „E o greșeală majoră! Am crezut că e accidentat”

mihai-rotaru-il-face-praf-pe-edi-iordanescu-pentru-ca-unul-dintre-jucatorii-lui-nu-a-fost-nici-macar-rezerva-cu-finlanda:-„e-o-greseala-majora!-am-crezut-ca-e-accidentat”

Patronul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, i-a reproșat lui Edi Iordănescu neincluderea lui Andrei Ivan (25 de ani) în lotul pentru meciul cu Finlanda.

Echipa națională a României a început foarte slab această ediție a Ligii Națiunilor, fiind învinsă în primele două partide, 0-2 cu Muntenegru și 0-1 cu Bosnia și Herțegovina. La prima apariție în fața propriilor spectatori, „tricolorii” au reușit primul meci bun și au câștigat meciul cu Finlanda, 1-0, grație golului reușit de Nicușor Bancu, de la Universitatea Craiova.

Patronul clubului din Bănie, Mihai Rotaru, s-a declarat dezamăgit că un alt jucător al oltenilor, Andrei Ivan, nu a prins nici măcar banca de rezerve în meciul de pe stadionul Rapid – Giulești.

Mihai Rotaru îl critică pe Edi Iordănescu

Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile lui Mihai Rotaru după ce a ales să îl lase în tribună pe Andrei Ivan la meciul câștigat de echipa națională a României în fața Finlandei. Patronul de la Universitatea Craiova susține că nu i-a venit să creadă când a văzut că atacantul lui nu a prins nici măcar banca de rezerve în acest joc și spune că selecționerul ar fi avut probleme serioase în cazul în care George Pușcaș s-ar fi accidentat.

Mihai Rotaru este de părere că Florin Tănase, de la FCSB, nu ar fi putut reprezenta o opțiune reală pentru avanposturile echipei naționale a României în meciul cu Finlanda.

„Nu, antrenorul nu are voie să facă aşa ceva. E o greşeală majoră. Am crezut că e accidentat (n.r. Andrei Ivan). Dacă i se întâmpla ceva lui Puşcaş, cu cine jucai?

Tănase, vârf împins? Vreau să am dubii. E bun în România, dar în Muntenegru s-a văzut cu totul altceva”, a declarat Mihai Rotaru pentru Orange Sport.

Echipa națională a României va juca următorul meci din Liga Națiunilor marți, de la ora 21:45, pe teren propriu împotriva reprezentativei Muntenegrului.

Articolul Mihai Rotaru îl face praf pe Edi Iordănescu pentru că unul dintre jucătorii lui nu a fost nici măcar rezervă cu Finlanda: „E o greșeală majoră! Am crezut că e accidentat” a aparut prima data pe Prosport.

SUS