Booking.com
Pro Sport

O legendă de la Manchester United și din naționala Franței face dezvăluiri incendiare: „În fiecare echipă din Premier League există cel puțin doi fotbaliști homosexuali!”. Cât de violent au reacționat colegii din vestiar când au discutat despre subiect

o-legenda-de-la-manchester-united-si-din-nationala-frantei-face-dezvaluiri-incendiare:-„in-fiecare-echipa-din-premier-league-exista-cel-putin-doi-fotbalisti-homosexuali!”.-cat-de-violent-au-reactionat-colegii-din-vestiar-cand-au-discutat-despre-subiect

Patrice Evra (40 de ani), fost jucător la Manchester United și în echipa națională a Franței, spune că în fiecare echipă din Premier League există cel puțin câte doi jucători homosexuali.

Fostul fundaș stânga a vorbit despre un subiect sensibil, prezența homosexualilor în prima ligă din Anglia. Patrice Evra spune că în Premier League, comunitatea gay este reprezentată în cadrul tuturor echipelor.

„Lumea fotbalului nu este suficient de deschisă la minte. Și e păcat”, a spus Patrice Evra.

Dezvăluiri incendiare făcute de Patrice Evra

Patrice Evra a făcut dezvăluiri legate de prezența comunității gay în fotbalul din Premier League. Francezul spune că prezența homosexualilor în echipe este mult mai întâlnită decât s-ar putea crede.

„Cineva de la Federația Engleză de Fotbal a venit și ne-a spus «Trebuie să acceptăm pe toată lumea!». Mulți dintre jucători au reacționat: «Nu… Dacă unii dintre coechipierii mei sunt homosexuali trebuie să plece acum! Nu am de gând să fac duș în prezența lor».

Am luat atitudine și le-am spus «Tăceți din gură, tăceți toți! Vă auziți ce spuneți?»”, a povestit Patrice Evra, potrivit Marca.

Mai mulți dintre jucătorii homosexualoi au discutat cu el, iar Evra a încercat să se implice și să îi ajute.

„Eu, când respectivii fotbaliști m-au căutat, le-am spus: «Aveți grijă, pentru că dacă o spuneți cu voce tare o să vedeți reacțiile tuturor jucătorilor. Eu, unul, o să vă iau apărarea și, cât timp am putere în vestiar, o să vă ajut cât pot».

Sunt cel puțin câte doi jucători homosexuali în fiecare echipă. Dar, dacă spui asta în lumea fotbalului, s-a terminat totul”, a mai spus Patrice Evra.

Articolul O legendă de la Manchester United și din naționala Franței face dezvăluiri incendiare: „În fiecare echipă din Premier League există cel puțin doi fotbaliști homosexuali!”. Cât de violent au reacționat colegii din vestiar când au discutat despre subiect a aparut prima data pe Prosport.

SUS