Booking.com
Times New Roman

Oficial. Următorul iPhone va avea mufă pentru Heets

oficial.-urmatorul-iphone-va-avea-mufa-pentru-heets

Oficial. Următorul iPhone va avea mufă pentru Heets

După anunțul că pune punct proiectului Apple car, compania americană a dezvăluit că se va axa pe alte domenii. În primul rând e vorba de un joint-venture cu IQOS, care va consta în montarea unei mufe de Heets pe următorul iPhone.

”Este ilogic să ai la tine două dispozitive electronice, unul pentru comunicații și altul pentru fumat. Mult mai logic este să ai un iPhone cu mufă de Heets, că oricum îl ții permanent în mână. Pur și simplu din când în când mai sugi câte un fum din mufa de Heets”, spune CEO-ul Apple, Tim Cook. El l-a felicitat pe angajatul care a avut ideea și spune că în industrie e nevoie de oameni cu genul acesta de idei, dispuși la inovație, angajați căutați de multe companii, inclusiv din România.

Fumătorii se tem însă că mufa de țigări de pe iPhone va fi diferită de toate celelalte dispozitive, cum au făcut și cu încărcătorul, iar țigările Apple vor fi vândute la un preț mult mai mare, ca să facă profit. Nu e clar nici unde se vor repara mufele de Heets, sau dacă piesele de schimb vor veni suficient de rapid.

Mulți utilizatori sunt nemulțumiți de ideea Apple. ”Mufa de heets va consuma bateria inutil. Ce vor face cumpărătorii de iPhone care nu fumează, sau care fumează țigări clasice?”, întreabă Marian, deținător iPhone. Este însă posibil ca noul model cu mufă de țigări să fie vândut separat față de modelul normal, desigur la un preț mult mai mare.

Articolul Oficial. Următorul iPhone va avea mufă pentru Heets a aparut prima data pe Times New Roman.

SUS