Booking.com
Pro Sport

(P) 3 motive pentru care să-ți cumperi ochelari de soare

(p)-3-motive-pentru-care-sa-ti-cumperi-ochelari-de-soare

Îi vezi pretutindeni, în special în sezonul călduros. De la vedete la oameni simpli, de la femei la bărbați și chiar de la adolescenți la bătrâni, ochelarii de soare sunt un accesoriu nelipsit din garderobă. Cu toate acestea, există încă persoane care sunt reticente cu privire la utilizarea lor.

Iată 3 motive pentru care să-ți cumperi o pereche de ochelari de soare:

  1. Sunt gardianul vederii tale.

Principala funcție a acestui obiect este să te protejeze de lumina mult prea puternică, ce ți-ar putea strica vederea, în cazul unei expuneri îndelungate. Tocmai de aceea, este recomandat să îi porți nu doar în timpul verii, ci chiar și în sezonul rece, atunci când razele soarelui sunt reflectate de zăpadă.

Acest accesoriu este special conceput astfel încât să blocheze lumina puternică și să acționeze ca un scut protector pentru vederea ta. Însă, înainte de a-l achiziționa, nu uita să acorzi atenție ca lentilele să aibă un filtru UV.

Poate că atunci când erai mic ți se părea uimitor să te holbezi la soare până ce începeau să te doară ochii și adorai senzația de după, când lucrurile din jurul tău își pierdeau conturul. Acum, însă, nu îi mai poți condamna pe adulții care te certau și-ți spuneau că-ți strici vederea dacă mai faci așa. Îi înțelegi perfect.

Tocmai de aceea vrei să acorzi un plus de precauție și să găsești acel accesoriu, cu un grad de protecție ridicată, dar care să aibă și un design plăcut.

Ochelarii de soare te fac să arăți cool.

Indiferent de forma feței tale sau de stilul de îmbrăcăminte pe care îl afișezi, nu trebuie să te îngrijorezi atunci când vine vorba de găsirea acestui accesoriu care să ți se potrivească perfect.

Poți să îi porți pe drumul spre muncă, la plimbare și chiar numai până la supermarket. Superputerea lor este că te fac să arăți ca un model dintr-o revistă de fashion, indiferent de stilul vestimentar pe care îl folosești. Aceștia completează cu succes atât o ținută sport, cât și una elegantă.

Cu toate acestea, selecția acestui accesoriu poate dura mult timp, pentru că nu vorbim de o geantă, care trebuie doar asortată outfitului. Pe lângă design, culoare și tipul de lentile, trebuie să te asiguri că ramele îți încadrează perfect fața și că reușesc să îți scoată în evidență trăsăturile. Multe persoane nu acordă atenție acestui aspect, folosind accesoriul din rațiuni mai degrabă practice. Însă dacă ai șansa de a adăuga plus valoare ținutei pe care o porți, de ce să nu faci și asta?

Nu te îngrijora, pe piață găsești suficiente tipuri de astfel de accesorii, încât să poți achiziționa nu doar unul, ci chiar mai multe modele care să ți se potrivească  – de la rame de aviator sau cat eye, până la rame clasice rotunde, dreptunghiulare, pătrate sau ovale. Iar în funcție de tipul lentilei (polarizată, oglindă, degrade sau uni), poți adăuga și o notă de mister look-ului tău.

Știi bine că atunci când comunici nu o faci doar prin intermediul cuvintelor, ci mai ales prin intermediul comunicării non-verbale, adică prin gesturi, expresii ale feței sau reacții. Un astfel de accesoriu te poate ajuta să rămâi o enigmă pentru cei pe care îi întâlnești. Gândește-te și la jucătorii de Poker, care îl folosesc pentru ca ceilalți jucători să nu le poată ghici următoarea mișcare.

  1. Ascund semnele de oboseală

Ai petrecut o noapte lungă în oraș, cu prietenii? Ai fost la un concert care s-a terminat la o oră nerezonabilă sau ai muncit până târziu și n-ai apucat să te odihnești așa cum trebuie? Ochelarii de soare sunt salvarea ta.

Chiar dacă nu îi poți purta în interior, sunt în continuare accesoriul perfect pentru astfel de situații, pentru că îți ascund cearcănele și semnele de oboseală. Iar multe vedete știu asta și folosesc acest accesoriu ca atare.

Tu ce mai aștepți? Caută-ți acum perechea potrivită și bucură-te de toate avantajele pe care ți le aduce utilizarea acestui produs.

Articolul (P) 3 motive pentru care să-ți cumperi ochelari de soare a aparut prima data pe Prosport.

SUS