Booking.com
Pro Sport

Prezentul e afectat serios de problemele financiare, dar viitorul sună bine pentru Dinamo: juniorii din Ștefan cel Mare sunt la un pas de finală în Liga Elitelor!

prezentul-e-afectat-serios-de-problemele-financiare,-dar-viitorul-suna-bine-pentru-dinamo:-juniorii-din-stefan-cel-mare-sunt-la-un-pas-de-finala-in-liga-elitelor!

Dacă la seniori Dinamo trece prin cea mai grea situație din istora de peste 70 de ani a clubului, la juniori „câinii” dau semne de viață.

Formația U19 a lui Dinamo a jucat împotriva celor de la U Cluj U19 în turul semifinalei Ligii Elitelor și a reușit să se impună cu scorul de 2-1.

Echipa condusă de Gheorghe Mihali a făcut un pas important pentru accederea în finala Ligii Elitelor, pentru „câinii” U19 urmează returul, ce se va juca la Cluj peste o săptămână.

Prezentul e afectat serios de problemele financiare, dar viitorul sună bine pentru Dinamo

Sâmbătă dimineață, dinamoviștii au întâlnit la Baza Sportivă „Ion Țiriac” din București juniorii „fraților” de la U Cluj. Echipa antrenată de Gheorghe Mihali s-a impus cu scorul de 2-1, după golurile înscrise de Cristian Ionescu și Vlăduț Stanciu.

Din tribune, juniorii celor două formații au fost urmăriți de către antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, dar și de team-managerul echipei, Florin Răducioiu.

Dinamo U19: Oncescu – Pavel Mario, Țone, Țapurin, Zamfir – Mareș, Stan, Ionescu, Șutru – Dinu Daniel, Grigore Cătălin
Rezerve: A. Stoian, Mituț Oprea, D. Constantin, Vioiu, Floarea, Bănică, V. Stanciu, D. Stan, M. Dragomir
Antrenor: Gheorghe Mihali

Dinamo este o prezență constantă în Liga Elitelor U19. În 2017, fiind antrenați de Florin Bratu, „câinii” U19 au reușit să se impună și să devină campioni naționali.

„Echipa lui Gheorghe Mihali a câștigat prima manșa a semifinalei de Liga Elitelor U19, scor 2-1 cu Universitatea Cluj, dar calificarea nu este jucată și se va decide peste o săptămâna in Ardeal.

Drumul juniorilor noștri spre marea finală trece prin Cluj Napoca, pe 14 mai, cu un singur gând: TOȚI PENTRU DINAMO!” este mesajul publicat de Dinamo București pe pagina de Facebook.

În cealaltă semifinală, Farul Constanța va da piept cu Csikszereda Miercurea Ciuc.

Sursa foto: Radio Dinamo 1948

Articolul Prezentul e afectat serios de problemele financiare, dar viitorul sună bine pentru Dinamo: juniorii din Ștefan cel Mare sunt la un pas de finală în Liga Elitelor! a aparut prima data pe Prosport.

SUS