Booking.com
Spotmedia

Rapid București, eșec usturător în play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor

rapid-bucuresti,-esec-usturator-in-play-off-ul-pentru-sferturile-ligii-campionilor

Campioana României la handbal feminin, Rapid București a fost învinsă în deplasarea de la Krim Ljubljana, Slovenia, în prima manșă a play-off-ului pentru calificarea în sferturile Champions League.

Deși lucrurile păreau clare încă de la început, cu un Rapid dominând clar, Rapid care a condus pe tabelă cu 3-0, 4-1, 5-2 și chiar 10-5, totul s-a năruit inexplicabil, iar în partea secundă giuleștencele au fost o umbră.

29-24 a fost scorul pentru Krim, care devine clar favorită la câștigarea acestui meci în dublă manșă. Returul va avea loc săptămâna viitoare la București, duminică, în Sala Polivalentă.

A fost primul meci european cu Kim Rasmussen la timonă, danezul fiind cel care aducea Liga Campionilor pentru CSM București în 2016.

O partidă care trebuie uitată rapid de echipa noastră, care dacă va învinge Krim la 6 goluri va evolua în sferturi cu campioana Europei en-titre, Vipers, din Norvegia.

Articolul Rapid București, eșec usturător în play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor a aparut prima data pe spotmedia.ro.

SUS