Booking.com
Realitatea TV

Schimbare importantă la Netflix – Va fi introdusă o nouă funcție

schimbare-importanta-la-netflix-–-va-fi-introdusa-o-noua-functie

Netflix simplifică modul în care utilizatorii pot găsi filmele şi serialele salvate în My List, adăugând filtre prin care conţinutul din această secîiune poate fi sortat.

Filtrele, adăugate în partea de sus a ecranului, permit utilizatorilor să afişeze doar filme sau doar seriale, ori să scoată în evidenţă conţinutul la care a început să se uite.

Noua funcţionalitate se poate dovedi de folos în special acelor utilizatori care au adăugat foarte multe titluri în My List, iar apoi le este greu să localizeze un anumit titlu.

Cu aceeaşi ocazie, este simplificat modul în care conţinutul din My List poate fi eliminat. Acest lucru poate fi făcut acum printr-un simplu swipe pe titlul care se doreşte a fi scos din listă.

Până acum, pentru a scoate un titlu din My List, utilizatorul trebuia să viziteze pagina titlului respectiv şi să folosească acelaşi buton pe care a apăsat când a salvat titlul în My List.

Noile opţiuni sunt implementate acum în cadrul aplicaţiei Netflix de Android, compania promiţând că acestea vor ajunge şi pe iPhone peste câteva săptămâni.

SUS