Booking.com
Spotmedia

Selecționerul Edi Iordănescu și-a decis viitorul după EURO 2024

selectionerul-edi-iordanescu-si-a-decis-viitorul-dupa-euro-2024

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edi Iordănescu pare că a luat o decizie în ceea ce privește negocierile pe care le are cu FRF în ideea prelungirii contractului său.

Naționala României se află în cadrul ultimelor pregătiri pentru EURO, având programate ultimele 2 amicale, pe 4 și 7 iunie, cu naționalele reprezentative din Bulgaria și Liechtenstein, ambele pe teren propriu, pe stadionul Ghencea.

După EURO 2024, contractul lui Iordănescu la naționala României se încheie. Selecționerul încă nu a bătut palma cu șefii FRF în ce privește prelungirea contractului său, iar ultimul interviu pe care l-a acordat presei europene dă de înțeles că lucrurile nu vor ajunge la un acord. Căci Edi și-ar dori să preia o formație de club din străinătate.

”După ce am antrenat toate nivelurile fotbalului de club românesc, mi-am îndeplinit mereu obiectivele și în final am câștigat campionatul. Conducerea naționalei României mi s-a părut următorul pas normal. Am atins obiectivul pe care îl aveam, calificarea la EURO 2024. Așadar, pentru viitor, mi se pare cumva un pas evident să accept provocarea dintr-o ligă europeană, la nivel de club, și sunt pe deplin pregătit pentru acest tip de provocare. În acest moment sunt concentrat pe această oportunitate incredibilă pe care o avem eu și echipa mea, EURO 2024.

Îmi place meseria de antrenor principal al naționalei României, nu aș spune nu unei provocări similare, dar trebuie să recunoaștem că antrenarea unei echipe de club oferă o gamă mai largă de posibilități de a ne pune în practică abilitățile. Există mai mult timp pentru a pregăti jucătorii, pentru a construi chimie pe teren și în afara terenului și, de asemenea, modalități de îmbunătățire a echipei prin transferuri”, a vorbit Iordănescu pentru portughezii de la A Bola.

România va evolua la Campionatul European din Germania cu Ucraina, Belgia și Slovacia, pe 17, 22 și 26 iunie. Toate meciurile de la EURO vor fi LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.

Articolul Selecționerul Edi Iordănescu și-a decis viitorul după EURO 2024 a aparut prima data pe spotmedia.ro.

SUS