Booking.com
Pro Sport

Șoc în Liga Națiunilor: Croația dă lovitura și învinge campioana mondială la ea acasă! Starul lui Real Madrid a decis partida | Toate rezultatele zilei

soc-in-liga-natiunilor:-croatia-da-lovitura-si-invinge-campioana-mondiala-la-ea-acasa!-starul-lui-real-madrid-a-decis-partida-|-toate-rezultatele-zilei

Croația a reușit surpriza zilei de luni, 13 iunie, în Liga Națiunilor. Într-o reeditare a finalei Campionatului Mondial din urmă cu 4 ani, croații au reușit să îi învingă pe „Les Bleus” chiar pe Stade de France.

Luka Modric a înscris unicul gol al meciului, chiar în debutul partidei. Mijlocașul lui Real Madrid a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 5 și a pecetluit soarta celor 3 puncte.

În urma acestui rezultat, Franța ratează matematic prezența la turneul final al Ligii Națiunilor. Trupa lui Didier Deschamps se află la 7 puncte în spatele liderului, Danemarca, cu două meciuri rămase de disputat.

Șoc în Liga Națiunilor: Croația dă lovitura și învinge campioana mondială la ea acasă! Rezultatele zilei

În cealaltă partidă din grupa 1 a diviziei A, Danemarca s-a impus fără mari emoții în fața Austriei, scor 2-0. Cu vedeta Eriksen pe banca de rezerve, danezii au rezolvat soarta meciului încă din prima repriză. Jonas Wind și Andreas Skov Olsen au marcat golurile semifinalistei de la Campionatul European de anul trecut.

În divizia C, reprezentativa Kazahstanului continuă să surprindă. Echipa antrenată de Mahomed Adiev a reușit o nouă victorie în fața Slovaciei, scor 2-1, după ce se impuseseră și în deplasare, cu scorul de 1-0. Kazahii au impresionat în această ediție a Nations League și au contabilizat 10 puncte după primele 4 etape disputate. Yan Vorogovskiy și Elkhan Astanov au înscris golurile selecționatei Kazahstanului.

Foste adversare ale României în ultimul an, Islanda și Israel s-au întâlnit într-o partidă contând pentru divizia B din Liga Națiunilor. Într-un meci disputat și foarte echilibrat, cele două echipe și-au împărțit punctele, scorul final fiind 2-2.

Rezultatele zilei în Liga Națiunilor

  • Divizia A: Danemarca – Austria 2-0, Franța – Croația 0-1

  • Divizia B: Islanda – Israel 2-2

  • Divizia C: Kazahstan – Slovacia 2-1, Azerbaidjan – Belarus 2-0

 

Articolul Șoc în Liga Națiunilor: Croația dă lovitura și învinge campioana mondială la ea acasă! Starul lui Real Madrid a decis partida | Toate rezultatele zilei a aparut prima data pe Prosport.

SUS