Booking.com
Pro Sport

Șoc la naționala Angliei înaintea Cupei Mondiale din Qatar!

soc-la-nationala-angliei-inaintea-cupei-mondiale-din-qatar!

Starul Ivan Toney este cercetat de către Asociația de Fotbal din Anglia (FA) pentru implicarea sa în pariuri pe meciuri de fotbal.

Atacantul de 26 de ani a intrat în atenția granzilor Europei, după evoluțiile sale excelente din tricoul revelației Premier League Brentford.

Toney a fost lăsat în afara lotului de selecționerul Gareth Southgate, iar mulți susțin că motivul deciziei vine tocmai din cauza acestei anchete.

Starul de 50 de milioane de euro al lui Brentford Ivan Toney este cercetat de către FA pentru că ar fi pariat pe evenimente din fotbal

Vârful de 26 de ani era creditat cu șanse foarte mari de a fi selecționat de către Gareth Southgsate în lotul Angliei pentru CM2022 din Qatar de la finele lunii noiembrie.

Conform tabloidului The Sun, investigația lansată de către FA se referă la perioada petrecută de Toney la una dintre echipele de dinaintea transferului său la Brentford.

În mod cu totul surprinzător, Toney a fost convocat la naționala Three Lions pentru partidele disputate în Liga Națiunilor, chiar dacă vedeta celor de la Brentford se afla deja sub investigația forului englez.

Faptul că a fost convocat de către șefii FA pentru acțiunile selecționatei pregătite de Gareth Southgate, deși era cercetat pentru plasarea de pariuri pe evenimente din fotbal va atrage după sine o nouă anchetă internă la FA și pune serios sub semnul întrebării credibilitatea forului englez. Până la urmă, Southgate a renunțat la vârf pentru Cupa Mondială, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că are legătură directă cu investigația aflată în derulare.

Articolul Șoc la naționala Angliei înaintea Cupei Mondiale din Qatar! a aparut prima data pe Prosport.

SUS