Booking.com
Fără categorie

Șoșoacă se întoarce în toate formele

sosoaca-se-intoarce-in-toate-formele

Geaba s-a șifonat profesorul Cătălin Cîrstoiu. S-a mai retras încă un figurant care ne-a anunțat că se pune capră pentru madam Pandele.

Și uite că a venit știrea că madama Iovanovici (încă Șoșoacă), pînă la terminarea divorțului, a fost admisă în competiție. Adică madama și-ar fi completat și ea semnăturile lipsă, stricate, falsificate, oricum, insuficiente. Au ieșit Cătălin Cîrstoiu, Cozmin Gușă (grupul deliranților și al diversioniștilor) și Marian Marinescu (???).

Ce ne facem cu Șoșoacă în competiție? Dar cu amărîtul puiului de Burduja? Începe porcăiala, ca și în precedentele scandaluri de familie. Acum, se mută între candidați. E de mirare că, pentru diversitatea și culoarea bîlciului, nu s-au strecurat și alții. Pe mine m-ar fi distrat și un candidat la primărie gen Becali sau Mitică Dragomir. Dacă e bal, bal să fie! Și să vină și Borcea, și oarece artiști de manele. Ce, ei nu reprezintă Capitala? N-au și ei idei de concerte, de Sărbători în Centrul Vechi, de cîntat în parcuri sau de Revelion? Nu pot și ei să împartă bani pentru proteze dentare, pentru inseminări in vitro? Mie mi se pare că Tianu Burduja poate conduce, cu Miky Șpagă și cu Adriean Videanu (sforarii din spatele beizadelei, alături de ta-su!), o coloană de autobuze la moaștele Sfintei Parascheva sau la niște hoteluri din insulele grecești. De ce nu? Au hotărît să tragă sfori și să rupă din procentele lui Nicușor Dan, gata, dau concerte, cârnați, bere, excursii, orice. Burduja și Mitică Dragomir au și rețete de bombe atomice și de bombe gastronomice. Cu mămăligă și șmecherie pot arunca în aer absolut orice. Și podul de la Brăila!

Lucrurile decad pe măsură ce marii sforari din politică se amestecă și încearcă să-și adjudece și Capitala, și alte orașe cu bugete importante. Drept pentru care nu avem a recurge la așteptare. Cine se dă mai tare în petic are norocul orbului. Pînă acum, balamucul este tipic sistemului, regiunii și tradiției autohtone.

De ce au primit-o pe Șoșoacă? De ce au mînărit legea ca să poată desface Alianța pentru Primăria Capitalei? Ca să intre în joc și Șoșoacă și Tianu Beizadea Burduja, ca să o împacheteze pe Gabriela Firea și să scape de ea. Burduja nu-i decît săgeata otrăvită a PSD în PNL.

 

Articolul Șoșoacă se întoarce în toate formele a aparut prima data pe Cotidianul RO.

SUS