Booking.com
Libertatea

Tiny House Festival se mută la Vama Veche

tiny-house-festival-se-muta-la-vama-veche

Tiny House Festival, cel mai mare festival de travel și living în natură din Europa de Est, se va desfăşura în perioada 22-30 iunie în Vama Veche, iar vizitatorii vor putea testa 40 de unităţi de cazare unice, informează Revista Biz.

Pasionații de locuințe alternative sau în căutare de idei neconvenționale pentru vacanțele lor sunt așteptați să descopere și să testeze 40 de unități de cazare unice, de la tiny houses, până la case modulare, domuri și corturi de glamping, scrie sursa citată.

Potrivit sursei citate, expozanți de top din industrie vor fi prezenți cu cele mai accesibile, confortabile și inovative soluții de locuire alternativă, la cele mai competitive prețuri de achiziție din Europa.

După încheierea festivalului, aceste unități de cazare vor putea fi rezervate în Vama Veche pe tot parcursul verii, oferind turiștilor posibilitatea de a experimenta, în mod direct, beneficiile locuințelor alternative.

„Tiny House Festival nu este doar un eveniment, ci o mișcare în creștere care reflectă tendințele actuale ale pieței de locuințe modulare și alternative. Succesul înregistrat la prima ediție de anul trecut, la Râșnov, unde ne-au vizitat peste 14.000 de participanți, ne-a demonstrat că există un interes enorm pentru aceste soluții inovatoare si complementare turismului convențional. Încrederea și entuziasmul expozanților și vizitatorilor ne-au motivat să facem următorul pas și să transformăm festivalul într-o destinație de vacanță unică, unde confortul, accesibilitatea și inovația sunt la ele acasă”, au declarat Tudor și Anda Maxim, fondatori Tiny House Festival.

Bilete pot fi achiziționate pe pagina festivalului. Primele 500 de bilete sunt gratuite, ulterior, prețul acestora ajungând la 30 de lei în avans și 50 de lei la intrare.

Programul de vară va include concerte electrizante și petreceri tematice cu DJ, iar atmosfera va fi îmbogățită de concerte de saxofon și spectacole live de jazz.

SUS