Booking.com
Fără categorie

VIDEO Un tren militar a deraiat în județul Brașov

video-un-tren-militar-a-deraiat-in-judetul-brasov

VIDEO Un tren militar a deraiat în județul Brașov

Un tren de marfă a deraiat vineri seara între Brașov și Sighișoara. CFR Călători a anunțat că incidentul a avut loc între stațiile Cața și Beia, circulația trenurilor realizându-se pe un singur fir.

Potrivit clubferoviar.ro, trenul care a deraiat avea indicativ militar.

În circulația trenului de marfă nr. 66358,  cu indicativ militar, operat de Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA, s-a produs deraierea penultimului vagon de al doilea boghiu.

Deraierea a avut loc la ora 20,30, pe raza Regionalei Brașov, pe Magistrala 300, pe secția de circulație Brașov – Sighișoara (linie dublă, electrificată), pe firul 2 de circulație, la ieșirea din stația CF Beia.

Între Brașov și Sighișoara se desfășoară lucrări de modernizare a căii ferate, cu fonduri europene.

Deraierea survine la cinci zile după accidentul feroviar de la Roșiori de luni dimineața și în contextul căruia Autoritatea de Siguranță Feroviară Română a cerut verificarea personalului cu atribuții de siguranța circulației, măsură contestată de sindicate, informează clubferoviar.ro.

Citește și: Curtea Penală Internațională a emis un mandat de arestare pentru Putin, din cauza crimelor de război din Ucraina

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: clubferoviar.ro)

Articolul VIDEO Un tren militar a deraiat în județul Brașov apare prima dată în PRESShub.

SUS