Booking.com
Catavencii

Vine sfîrșitul lumii: Rusia interzice Internaționala

vine-sfirsitul-lumii:-rusia-interzice-internationala

Rusia a trecut „mișcarea internațională LGBTQ“ pe lista entităților considerate teroriste și extremiste. Măsura vine după ce, anul trecut, aceeași mișcare fusese interzisă de Curtea Supremă a Rusiei. E drept, pînă acum nu există nici o organizație care să poarte acest nume, dar dacă oamenii fac tîmpenii la beție, de ce ar fi beția puterii mai specială?

Trei băieți de 12, 13 și 16 ani au jefuit o bancă din Texas. Știu la ce vă gîndiți și să vă fie rușine că v-ați gîndit la asta. Și nu, nu este adevărat, orice ar spune statistica. Nici unul din cei trei nu era roman.

Google: „Inteligența Artificială dezvoltată de noi poate prezice inundațiile cu șapte zile în avans!“. Dumnezeu: „Uite de aia o să termin lumea cu un incendiu, că vă mănîncă pe voi în cur să-mi stricați ploile!“.

Videoclipuri false cu Giorgia Meloni în ipostaze erotice au ajuns virale pe un site pentru adulți și uite de aia se duce naibii presa, că nici măcar un site din Romînia n-a avut bunul-simț să dea link către ele. În fine, realizatorii deepfake-ului au fost prinși și acum prim-ministra italiană le cere 100.000 de euro pentru onoarea nereperată. Probabil că știrea a făcut-o pe Mia Khalifa să pufnească în rîs și să mormăie: „Eu pentru 100.000 nici nu mă urc în pat!“.

O așa-zisă eroare de sistem a permis clienților principalei bănci din Etiopia să extragă de la bancomate mai mulți bani decît aveau în conturi. Momentan, oficialii estimează paguba la vreo 40 de milioane de dolari. Și voi, ca proștii, v-ați făcut carduri la Raiffeisen și Transilvania…

 

Articolul Vine sfîrșitul lumii: Rusia interzice Internaționala apare prima dată în Caţavencii.

SUS